Αυτοδιοικητικές εκλογές στο Φοινίκη: ΕΓΙΝΕ ΤΗΣ ΚΡΑΝΙΑΣ… ΤΟ ΚΑΓΚΕΛΟ

Δημοσιεύθηκε: 02/07/2019 11:52 Τελευταία Ενημέρωση: 03/07/2019 16:36 Από: Tachydromos

Όσοι Έλληνες, ενσυνείδητοι της οικουμενικής αποστολής μας ως απόστολοι της δημοκρατίας και της ελευθερίας, νιώθουμε ταπεινωμένοι από τις τραγελαφικές σκηνές που έλαβαν χώρα κατά τις ψευδοεκλογές που σκηνοθέτησε ο Ράμα στην Αλβανία και που, δυστυχώς, βρήκε και ορισμένα πειθήνια όργανα από τις γραμμές μας.

Τα τηλεοπτικά πλάνα με την εκλογική αηδία στην Κρανιά έχουν κάνει πια το γύρω του κόσμου κι όλοι νιώθουμε ταπεινωμένοι. Εκεί, δεν έγιναν εκλογές. Έγινε της Κρανιάς… το κάγκελο!!! Έπρεπε όμως να γίνει κι αυτό, για να καταλάβουμε όλοι, ακόμη και οι πιο δύσπιστοι, τι εκλογική λεηλασία γινόταν πάντα στην ψήφο των Βορειοηπειρωτών από τους σοσιαληστές. Τι τραβούσαν οι ομονίτες και οι κεαδίτες στις εκλογές στη Χιμάρα, στο Βούρκο και στη Δρόπολη και δεν τους πίστευε κανείς. Θα έπρεπε να τις κάνουν μεταξύ τους οι σοσιαληστές και να αποδείξουν ότι το ζακόνι της καλπονοθείας το έχουν μέσα στην ψυχή τους. Και το ζακόνι βγαίνει μαζί με την ψυχή. Γιατί, κακά τα ψέματα, το ΔΚ δεν έβαλε ποτέ χέρι στην ψήφο των Βορειοηπερωτών. Όπου μπόρεσε τη διαφύλαξε, μάλιστα.

Να πούμε, ευθύς εξαρχής, τα πράγματα με το όνομά τους και με συγκεκριμένα ονόματα. Επικεφαλής της εκστρατείας της καταστρατήγησης της ψήφου των Φοινικαίων τέθηκε ο γνωστός και μη εξαιρετέος βουλευτής του ΣΚ Αλβανίας, Ανδρέας Μάρτος.

Για τον οποίο θα πρέπει να ντρεπόμαστε όλοι σαν φυλή των Ελλήνων. Το πιο χαϊδεμένο παιδί όλων αυτών των εποχών. Με θέσεις και οφίκια στην Ομόνοια και το ΚΕΑΔ. Περιμένουμε να ζητήσει μια δημόσια συγγνώμη από τους Βορειοηπειρώτες ο πρόεδρος του ΚΕΑΔ, Βαγγέλης Ντούλες, ο οποίος κατ’ επανάληψη κι αγνοώντας πολλές φορές την άποψη των στενών συνεργατών του, τον πρότεινε και τον προώθησε σε θέσεις και σε καθήκοντα, ενώ εκείνος ήταν απών στις εθνικές επάλξεις. Ήταν παρόν όμως με τη γνωστή και δημόσια απόρριψη του αιτήματος των Χιμαριωτών για το άνοιγμα του ελληνικού σχολείου στη Χιμάρα από τη θέση τότε του Υφυπουργού Παιδείας στη Σοσιαλιστική Κυβέρνηση. Και σαν να μην έφταναν αυτά, το 2013 ο ίδιος ο κύριος Ντούλες τον εμφύτευσε στις εκλογικές λίστες του ΣΚ με αποτέλεσμα την κλωνοποίηση σε σοσιαλιστή. Κι από τη θέση του βουλευτή υπερψηφίζει τον χάρτη της Διοικητικής Διαίρεσης της χώρας, ο οποίος παραχάραξε τα διοικητικά όρια του Δήμου της Χιμάρας προσθέτοντας μια ακέρια επαρχία της Λιαμπουριάς. Επίσης από την ίδια θέση του βουλευτή ψήφισε τον αμφιλεγόμενο και απορριπτέο από την ΟΜΟΝΟΙΑ Νόμο για τις Εθνικές Μειονότητες, οι εφαρμοστικές διατάξεις του οποίου ακόμη βγαίνουν. Θα πρέπει να νιώθουν επίσης ευθύνες οι αρχές της μητέρας Πατρίδας, οι οποίες, ενώ γνώριζαν τα έργα και τις ημέρες του κυρίου Μάρτου, δεν του έκλεισαν την πόρτα μπροστά στα μούτρα. Θα πρέπει να νιώθουν επίσης ευθύνη ορισμένα άτομα της βορειοηπειρωτικής διασποράς, πρώην και νυν στελέχη βορειοηπειρωτικών σωματείων στην Ελλάδα που ενώ έχυναν δάκρυα στην κηδεία του ήρωα Κατσίφα, στήριξαν τον υποψήφιο του Ράμα σ’ αυτές τις παράνομες εκλογές. Θα πρέπει να νιώθει ντροπή, πρώτα απ’ όλα, ο ίδιος ο Μάρτος, ο οποίος, παρέβλεψε το εθνικό συμφέρον ως έλληνας και δύο φορές, στις εκλογές του 2015 και στις πρόσφατες παράνομε εκλογές, ηγήθηκε μιας ξεδιάντροπης επιχείρησης αλλοίωσης της ψήφου. Το 2015 ο κύριος Μάρτος, για να έχει ελεύθερα τα χέρια στην καλπονοθεία, κατάφερε, μετά από δική του μήνυση για δήθεν απειλή κατά της σωματικής ακεραιότητας, να στείλει στα κρατητήρια μια μέρα πριν ανοίξουν οι κάλπες τον αδερφό του Υποψηφίου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ-ΚΕΑΔ, κ. Γιάννη Μπάμπη, ώστε να κάμψει την αντίσταση των μελών των επιτροπών. Κατάφερε έτσι να γίνει η αλλοίωση της ψήφου και με μικρή διαφορά να κλέψουν την εκπροσώπηση.

Για τον υποψήφιο δήμαρχο του ΣΚ – MEGA, Χριστάκη Κίτσιο, υπάρχει το «ελαφρυντικό» ότι το παιδί είδε να του πάει δέξικα μια φορά (είχε δοκιμάσει και με τους σοσιαληστές και με τους δημοκράτες παλιότερα να βγει βουλευτής) και να πραγματώνεται το όνειρό του να γίνει δήμαρχος, έστω και μέσα από εκλογές χωρίς διάταγμα του Πρόεδρου της Δημοκρατίας, αλλά με την εγγύηση του Ράμα(αφού έκανε και τον χαιρετισμό με το σήμα του αετού με τον πρωθυπουργό κάτω από τα πλατάνια στο Καραχάτζι) ότι θα βγει πάση θυσία.

Υπό την καθοδήγησή τους, έγινε και την προχθεσινή Κυριακή η καλπονοθεία στο Φοινίκη. Ενώ είχαν ψηφίσει μόνο 3351 άτομα (από 8319 το 2015), εξαιτίας της αποχής της Ομόνοιας – ΚΕΑΔ από τις παράνομες εκλογές – φάρσα και ο ανεξάρτητος νύν Δήμαρχος, Λεωνίδας Χρήστος, είχε λάβει 2165 ψήφους, το επιτελείο Μάρτου – Κίτσιου (υποψήφιος του ΣΚ – MEGA) έβαλαν μπρος το σχέδιο αλλοίωσης του αποτελέσματος που εφαρμόζονταν σε πόλη την αλβανική επικράτεια. Το πρώτο βήμα ήταν να δώσουν ένα πλαστό στοιχείο στην Κεντρική Εκλογική Εφορευτική Επιτροπή. Όταν έκλεισαν οι κάλπες δήλωσαν συμμετοχή 4300 ψηφοφόρων κι όταν είδαν ότι και με τόσους δεν έβγαινε ο Κίτσιος, τότε στην καταμέτρηση δήλωσαν συμμετοχή 5 500 ψηφοφόρων.

Η αλλοίωση έγινε κεκλεισμένων των θυρών, ενώ δεν άφηναν να πλησιάσουν ούτε οι παρατηρητές του ανεξάρτητου υποψηφίου και νυν δήμαρχου.

Αίσχος, αίσχος, αίσχος! Για τη δική τους πολιτική και προσωπική επικράτηση, δεν τους εμπόδισε τίποτε. Ασφαλώς, δεν περιμέναμε να τους εμποδίσει το κράτος, γιατί το κράτος παράνομες εκλογές έκανε και στις ράγες της παρανομίας και του εξευτελισμού θα κινούνταν. Να λησμονήσουν όμως ο κύριος Μάρτος κι ο κύριος Κίτσιος ότι η ιστορία τελειώνει εδώ. Ο ανεξάρτητος υποψήφιος δήμαρχος δηλώνει ότι δεν αποδέχεται το αποτέλεσμα και θα το προσβάλλει σε όλες τις βαθμίδες της εκλογικής και ποινικής δικαιοσύνης.

Τη σφραγίδα του εξευτελισμού που έβαλαν σε όλους τους Έλληνες, την αναλογίστηκαν ποτέ οι κύριοι Μάρτος και Κίτσιος; Οι σκηνές με τη διεξαγωγή της εκλογικής διαδικασίας - φάρσα στην Κρανιά έχουν γίνει σήριαλ και κυκλοφορούν σε όλον τον πλανήτη. Ενώ ο ίδιος ο Πρόεδρος της Αλβανικής Δημοκρατίας, ο οποίος έχει αναβάλλει αυτές τις εκλογές, πράγμα που τις καθιστά παράνομες, δίνοντας το στίγμα της εκλογικής φάρσας, στο δικό του διαδικτυακό λογαριασμό, προβάλλει το βίντεο με τη διεξαγωγή της φαρσοκωμωδίας στην Κρανιά.

Που είσαι καημένε Θύμιο Λώλη!

Κοινοποίηση

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ

Live Stream

Coming Soon