Μας λερώνει και σκόπιμα ο Ράμα

Δημοσιεύθηκε: 05/07/2019 15:32 Τελευταία Ενημέρωση: 06/07/2019 13:54 Από: Tachydromos

Προφανώς με το «μας» εννοούμε τον κοινό χώρο στον οποίο ζούμε και δεν εμπεριέχει υποδιαιρέσεις υποταγμένων και αντιστεκόμενων. Σ’ αυτή την περίπτωση και για να κατανοούμαστε το ορθό σχήμα είναι «τους λερώνει».

Και δεν το κάνει για άλλο λόγο αλλά διότι στη λογική και την ψυχολογία του είναι στερεωμένη η μανία να ενοχοποιεί τους άλλους και δια του αδικήματος να τους αιχμαλωτίζει μόνιμα.

Επί το πλείστον στην περίπτωση που θα αναφέρουμε ισχύει και το ότι και το πιο τέλειο έγκλημα αφήνει ίχνος.

Τι και γιατί συγκεκριμένα ο λόγος. Ο Ράμα διεξήγαγε με το έτσι θέλω παράνομη διαδικασία ψηφοφορίας που επιμένει να την αποκαλεί εκλογές για τους αιρετούς της τοπικής αυτοδιοίκησης. Είναι γνωστές οι λεπτομέρειες για το μονοκομματικό πανηγύρι. Έστω κι έτσι όμως η δύναμη του ενστίκτου και ο εθισμός τον έσπρωξε να διαπράξει και αυτή τη φορά νοθεία στην κάλπη. Κάπως του είχε δημιουργηθεί η άποψη ότι εάν ξεπερνούσε το 20% συμμετοχή θα μπορούσε να νομιμοποιήσει τη διαδικασία ή τουλάχιστον ηθικά θα είχε κάποια βάση δεδομένου ότι η συμμετοχή στην Αλβανία κυμαίνεται κάπου στο 46%. Το εγχείρημα δεν ήταν εύκολο και έβαλε τις ομάδες που είναι απόλυτα καταρτισμένες ώστε να φτάσουν το όριο και εκείνες το ξεπέρασαν φτάνοντας το 23% από γύρω στο 15% που κρίνεται ότι ήταν η πραγματική προσέλευση.

Παρόλο που ήταν μόνοι τους σε όλα τα επίπεδα του μηχανισμού επίβλεψης των εκλογών: επιτροπές εκλογικών κέντρων, περιφερειακές και Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή, ομάδες καταμέτρησης κ.α. τα έκαναν μούσκεμα.

Οι πίνακες συγκέντρωσης, καταχώρησης κι επεξεργασίας των αποτελεσμάτων δεν συγκλίνουν πουθενά και παραβιάζουν κανόνες απλής αριθμητικής.

Ελέγχοντας τους πίνακες αυτούς και συγκρίνοντας και δικές τους παρατηρήσεις και καταγραφές την ημέρα της ψηφοφορίας (30 Ιουνίου) οι εμπειρογνώμονες της αντιπολίτευσης (Δημοκρατικό Κόμμα) έδωσαν και σήμερα στη δημοσιότητα πολύ ενδιαφέροντα στοιχεία για το πώς τα έξυπνα πουλιά του Ράμα πιάνονται απ’ τη μύτη τους.

Σε πλέον των 24 Δήμων στη χώρα έριξαν τεχνητά στις κάλπες από 7-40% των πραγματικών ψήφων.

Πρωταθλητής ο Δήμος του Φοινίκη με 40% τεχνητή αύξηση ψηφοδελτίων στην κάλπη από πραγματική συμμετοχή. Με λίγη επιμονή εάν υπάρξει των διωκτικών αρχών και εάν ελεγχθούν ορισμένες έστω κάλπες κάποιοι μπορεί να βρεθούν κατηγορούμενοι για εκλογικό έγκλημα και ο νόμος έχει γίνει πλέον πολύ αυστηρότερος με τις υποδείξεις του διεθνούς παράγοντα. Για την υγεία του Mega Kiço και της παρέας του…

Και ο Δήμος Δρόπολης δεν έχει πολλά τα ζηλέψει εφόσον και εκεί ο Ράμα φρόντισε να τους βουτήξει στην παρανομία δεδομένου ότι οι υπολογισμοί δείχνουν μια απόκλιση τουλάχιστον 15%, ώστε να μην ξεφτιλιστεί ο Toli και κυρίως να μην έρθει στο φως η πραγματική απήχηση του Ράμα στους κόλπους της κοινωνίας της Δρόπολης που έχει βάλει στόχο στους εκβιασμούς του…

Κοινοποίηση

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ

Live Stream

Coming Soon