ΡΕΚΟΡ ΚΑΛΠΟΝΟΘΕΙΑΣ ΣΤΟ ΦΟΙΝΙΚΗ - Ρε παιδιά, είπαμε να κλ*σουμε, όχι να το π*ρδοτινάξουμε!!!

Δημοσιεύθηκε: 05/07/2019 15:18 Τελευταία Ενημέρωση: 05/07/2019 18:04 Από: Tachydromos

Φρικιαστικά στοιχεία έδωσε σήμερα το μεσημέρι ο νομικός εκπρόσωπος του ΔΚ Αλβανίας, σχετικά με την ευρεία επιχείρηση καλπονοθείας που συντελέστηκε μετά την, κατά κοινή παραδοχή, φαρσοκωμωδία των εκλογών τις 30 Ιουνίου στην Αλβανία, οι οποίες θύμισαν σε πολλούς τις αλήστου μνήμης μονοκομματικές εκλογές της 2 Δεκεμβρίου 1945.

Τα στοιχεία που έφερε στη δημοσιότητα αφορούν, μέχρι στιγμής, εκείνο το κομμάτι της αλλοίωσης που αφορά μετά το κλείσιμο της κάλπης που έγινε σε κάθε εκλογικό. Και η σύγκριση γίνεται με τα πρώτα στοιχεία (κι αυτά έτσι κι αλλιώς αλλοιωμένα) που έδωσε η Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή Εκλογών όταν έκλεισαν οι κάλπες.

Αυτό όμως που προκαλεί αλγεινή εντύπωση είναι το γεγονός ότι σε κλίμακα αλβανικής επικράτειας τα σκήπτρα εξασφαλίζει ο Δήμος Φοινικαίων με 41% καλπονοθεία. Ο δεύτερος κατά σειρά δήμος συντέλεσε 35% καλπονοθεία. Μέσα στους Δήμους όπου συντελέστηκε ευρεία αλλοίωση του αποτελέσματος είναι και ο Δήμος της Δερόπολης με 13%.

Αίσχος, αίσχος, αίσχος! Ας αναλογιστούν τις ευθύνες όλοι όσοι μας έβαλαν πατσά στα μούτρα, όπως λέει και ο λαός μας. Δεν έχουμε πια μούτρα να βγούμε στον κόσμο. Άρχισαν να μας κοροϊδεύουν και οι Αλβανοί πια. Ξέρετε ποια έκφραση χρησιμοποιούν τώρα οι γείτονές μας; Οι Έλληνες μας δίδαξαν την δημοκρατία, οι έλληνες μας διδάσκουν και την καλπονοθεία…

Ε ρε, παιδιά! Είπαμε να κλ@σουμε, όχι να το π@ρδοτινάξουμε!!!

Κοινοποίηση

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ

Live Stream

Coming Soon