Είναι γεγονός ο πρώτος αγώνας δρόμου στη Δρόπολη!

Δημοσιεύθηκε: 30/07/2019 13:01 Τελευταία Ενημέρωση: 01/08/2019 14:52 Από: Tachydromos

Στις 17 Αυγούστου 2019 θα λάβει χώρα μια πρωτότυπη αθλητική εκδήλωση το «1st Δερόπολη Run». Εμπνευστές της πρωτοβουλίας αυτής είναι μια ομάδα νέων ανθρώπων που ζουν στη Δρόπολη και ασχολούνται με τον αθλητισμό. Η ιδέα τους και η πρωτοβουλία αυτή βρήκε αμέσως ανταπόκριση και συμπαράσταση από τους θεσμούς και τους επιχειρηματίες του τόπου μας οι οποίοι θα συνδράμουν στην υλοποίηση αυτής της μοναδικής διοργάνωσης.

Τα παιδιά ελπίζουν όχι μόνον στην συμμετοχή όλων μας, αλλά και στο να καθιερωθεί ο αγώνας αυτός ως ένα καλοκαιρινό αθλητικό δρώμενο στον τόπο μας, με βλέψεις για αναγνώριση σε μια πιο ευρεία κλίμακα, που θα βοηθήσει στην ανάδειξη της περιοχής της Δρόπολης και στην δημιουργία νέων ευκαιριών στον τόπο μας.

Σας παραθέτουμε την ανακοίνωση της ομάδας πρωτοβουλίας και σας προτρέπουμε να πάρετε μέρος στον αγώνα δηλώνοντας συμμετοχή στην διεύθυνση: aoderopoli.com

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Είμαστε μια ομάδα ανθρώπων που αγαπάμε την φύση και τον αθλητισμό. Είμαστε ένθερμοι υποστηρικτές ενός υγιεινού τρόπου ζωής και υπέρμαχοι του αρχαίου ρητού «νους υγιής εν σώματι υγιεί». Επιδιώκουμε στην κοινωνική δράση και τον εθελοντισμό για να βελτιώσουμε τις συνθήκες διαβίωσης στις πατρογονικές μας εστίες. Σεβόμαστε διπλά και αγαπάμε τριπλά τον τόπο μας και την ιστορία του.

Έχοντας ως πυλώνα έμπνευσης όλα τα παραπάνω και με βασικό κίνητρο το καλό του τόπου μας προκηρύσσουμε τον πρώτο αγώνα δρόμου ΔΕΡΟΠΟΛΗ RUN στiς 17 Αυγούστου με την υποστήριξη του Δήμου Δερόπολης, του Χορευτικού και Πολιτιστικού Συλλόγου "ΔΕΡΟΠΟΛΗ" (ΧΟ.ΠΟ.ΣΥ) και τον φιλανθρωπικό σύλλογο "Εστία Δερόπολης" στον οποίο θα δoθεί και έναμέρος των εσόδων. Ο αγώνας τελεί υπό την αιγίδα του Ελληνικού Προξενείου Αργυροκάστρου. Στο οργανωτικό κομμάτι σημαντική είναι και η συνεργασία μας με το κατάστημα και την ομάδα του Fifth Element- adventure equipment store.

Συγκεκριμένα, επιδιώκουμε μεσα από τον αγώνα να ζήσουμε όμορφα συναισθήματα και να φέρουμε χαρά στους συμμετέχοντες, στους θεατές και στους κατοίκους της περιοχής. Θέλουμε να δούμε παιδιά να ενθαρρύνουν γονείς κατά τον τερματισμό. Θέλουμε να δούμε γονείς να καμαρώνουν παιδιά για την προσπάθειά τους. Θέλουμε ο αγώνας μας να είναι η αφορμή, ώστε οι άνθρωποι να ξεφύγουν από την καθημερινότητα και να βρούνε νέους τρόπους δράσης.

Σκοπός της πρωτοβουλίας μας αυτής και του Αθλητικού Ομίλου "ΔΕΡΟΠΟΛΗ" είναι:

  • Να προωθήσουμε, κυρίως στους νέους, έναν καλύτερο τρόπο ζωής, μέσω του αθλητισμού, μετατρέποντας την παθητικότητα σε ενεργητικότητα, την αδράνεια σε κινητικότητα.

  • Να αναδείξουμε την περιοχή μας και τις ομορφιές της, ώστε να γίνει πόλος έλξης για επισκέπτες εντός και εκτός των συνόρων.

  • Να γίνει ο αγώνας αυτός μια γιορτή χαράς, φιλίας, ευγενούς άμιλλας, εθελοντισμού και προσφοράς. Αξίες που τόσο πολύ έχουμε ανάγκη όλοι μας.

  • Να γίνει η Δρόπολη σημείο συνάντησης και να καθιερωθεί ο αγώνας ως θεσμός στον οποίο θα συμμετάσχουμε όλοι ο καθένας με τον δικό του τρόπο.

  • Μέρος των εσόδων θα διατεθεί για φιλανθρωπικό σκοπό.

Σας περιμένουμε να τρέξουμε μαζί στο 1st ΔΕΡΟΠΟΛΗ RUN!

Με εκτίμηση

Η οργανωτική επιτροπή

Κοινοποίηση

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ

Live Stream

Coming Soon