Μοιραίο λάθος του Ράμα: Ανάρτηση με αναφορά σε τρομοκράτη της Αλ Κάϊντα

Δημοσιεύθηκε: 31/03/2020 13:11 Τελευταία Ενημέρωση: 31/03/2020 13:11 Από: Tachydromos

Τα ΜΜΕ στην Αλβανία αναφέρονται σήμερα με καυστικά σχόλια σε ενέργεια του Πρωθυπουργού Έντι Ράμα ώστε να αναρτήσει πρωί – πρωί σήμερα στο λογαριασμό του στο Twiter, λόγια του Ιμάμη Ανουάρ Αλ Αουάκι, ο οποίος δραστηριοποιούνταν στη Υεμένη στρατολογώντας πολεμιστές για την Αλ Κάϊντα.

Ο Ράμα έχει συνηθίσει όλη αυτή την περίοδο της έκτακτης κατάστασης με την πανδημία του Covid-19, να κάνει διάφορες αναφορές σε λόγια σοφών ή και από τα ιερά βιβλία, κυρίως απ’ το Κοράνι, πράγμα μάλιστα με το σεισμό προ μηνών και πάλι κατακρίθηκε απ’ τα ΜΜΕ και τους αναλυτές.

Σήμερα όμως φαίνεται να το τελείωσε, αποδεικνύοντας ότι δεν του αρκεί το μάθημα απ’ την προ ημερών βιασύνη του να κυκλοφορήσει βίντεο με καταστολή διαδηλωτών στην Αλγερία στα πλαίσια της εξέγερσης της Αραβικής Άνοιξης, γράφοντας ότι έτσι η Ισπανική Αστυνομία κυνηγά ανθρώπους που παραβιάζουν την απαγόρευση κυκλοφορίας!!!

Τα λόγια λοιπόν του Anwar Al Awlaki που τον συγκίνησαν και σκέφτηκε να τα μοιραστεί με τους ακολούθους του είναι: «Το λάθος το κάνεις νομίζοντας ότι έχεις δίκιο όταν δεν έχεις. Την αμαρτία πράττεις γνωρίζοντας ότι δεν έχεις δίκιο».

Τα είχε όμως πει ένας επικίνδυνος τρομοκράτης τον οποίο είχαν εκτελέσει στα λημέρια του στη Υεμένη, ειδικές δυνάμεις των ΗΠΑ, το Σεπτέμβριο του 2011, σε μια επιχείρηση με ντρον και κατόπιν ειδικού εντάλματος του τότε Προέδρου, Μπάρακ Ομπάμα.

Αυτά που λένε ότι το έξυπνο πουλί απ’ τη μύτη του πιάνετε. Διότι δεν του αρκεί να αναφέρεται σε κατασταλαγμένους υπέρ της ειρήνης σοφούς του Ευρωπαϊκού πολιτισμού. Θέλει κάτι παραπάνω και καταλήγει στην Αλ Κάϊντα!

Κοινοποίηση

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ

Live Stream

Coming Soon