Διαδικτυακά μαθήματα ελληνικής Γλώσσας, μυθολογίας και πολιτισμού για παιδιά

Δημοσιεύθηκε: 28/04/2020 19:40 Τελευταία Ενημέρωση: 01/05/2020 15:34 Από: Tachydromos

Την έναρξη λειτουργίας της διαδικτυακής πλατφόρμας www.staellinika.com, ανακοίνωσε η Γενική Γραμματεία Απόδημου Ελληνισμού του υπουργείου Εξωτερικών. Η πλατφόρμα παρέχει τη δυνατότητα στα μικρά παιδιά των αποδήμων Ελλήνων για ποιοτική εξ αποστάσεως εκμάθηση της ελληνικής γλώσσας και μυθολογίας.

Η Γενική Γραμματεία Απόδημου Ελληνισμού (ΓΓΑΕ) δραστηριοποιείται ενεργά στις προσπάθειες διατήρησης και διάδοσης της ελληνικής γλώσσας στην ομογένεια και ιδιαίτερα στα μικρά παιδιά των αποδήμων Ελλήνων, σημειώνει η σχετική ανακοίνωση του υπουργείου. Με στόχο την ενθάρρυνση της εκμάθησης της ελληνικής γλώσσας από τα νέα παιδιά, αλλά και της γνωριμίας με τον ελληνικό πολιτισμό και την ελληνική μυθολογία, η ΓΓΑΕ συνεργάστηκε επί σειρά μηνών με την Έδρα Ελληνικών Σπουδών του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος στο Πανεπιστήμιο Simon Fraser του Βανκούβερ (Καναδάς) για τη δημιουργία της πλατφόρμας.

🇬🇷💻📱#Staellinika- διαδικτυακά μαθήματα ελληνικής Γλώσσας, μυθολογίας και πολιτισμού για παιδιά

Επισκεφθείτε την πλατφόρμα👉🏻 www.staellinika.com

Μάθετε περισσότερα ➡️ https://www.mfa.gr/epikairotita/eidiseis-anakoinoseis/protoboulia-staellinika-tes-genikes-grammateias-apodemou-ellenismou.html

Δείτε το κανάλι YouTube ▶️

https://www.youtube.com/channel/UCBgt3IaSw2bpiOTgPPV2rNA/featured

Κοινοποίηση

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ

Live Stream

Coming Soon