Ενιαίο μέτωπο για την αποκατάσταση της Δημοκρατίας μέσω εκλογών ζήτησε ο Meta

Δημοσιεύθηκε: 23/05/2020 14:36 Τελευταία Ενημέρωση: 23/05/2020 14:36 Από: Tachydromos

«Ας ενωθούμε με τα πολιτικά κινήματα που αυξάνονται σε ολόκληρη τη χώρα για να δημιουργήσουμε ένα ενιαίο μέτωπο για την αποκατάσταση της Δημοκρατίας μέσω ελεύθερων και δίκαιων εκλογών», δήλωσε σήμερα ο Πρόεδρος Ilir Meta, ο οποίος τιμήθηκε για τον αγώνα του στις εξεγέρσεις ενάντια στην κομμουνιστική δικτατορία.

«Ο Μάιος είναι ένας ειδικός μήνας για τον εορτασμό των εξεγέρσεων ενάντια στην πιο βάναυση δικτατορία που γνώρισε η Ευρώπη σε μισό αιώνα.

Ως εκ τούτου, τιμούμε με ευγνωμοσύνη τους λεοντόκαρδους των Qafë Bari και Spaç, των δύο πιο τρομερών φυλακών, που τόλμησαν να ξεσηκωθούν και να πολεμήσουν για την ελευθερία και τα δικαιώματά τους, δίνοντας τη ζωή τους», είπε.«Έσπασαν τον μύθο του απαραβίαστου του εγκληματικού καθεστώτος και έδειξαν ότι δεν θα μπορούσε να είναι αιώνιο», δήλωσε ο Meta.

Σήμερα, πρόσθεσε ο Meta, «όταν βλέπουμε πού έχει πέσει η δημοκρατία μας, η μόνη τιμή που μπορούμε και πρέπει να κάνουμε στις θυσίες τους είναι να ενταχθούμε στα πολιτικά κινήματα που αυξάνονται σε ολόκληρη τη χώρα για να δημιουργήσουν ένα ενιαίο μέτωπο για να αποκαταστήσει τη δημοκρατία μέσω ελεύθερων και δίκαιων εκλογών ».

«Η 27μηνη αντοχή των καλλιτεχνών είναι η πιο ευγενής αιτία αυτών των δεκαετιών και ένα παράδειγμα έμπνευσης για όλους εκείνους που έχουν αξιοπρέπεια και αξίζουν την ελευθερία», δήλωσε ο Meta.

«Τιμούμε τους λεοντόκαρδους του Qafë Bari που συγκλόνισαν την πιο βάναυση δικτατορία στην Ευρώπη. Σεβασμός στους λεοντόκαρδους της Συμμαχίας για το Θέατρο, που κέρδισε τον θαυμασμό ολόκληρης της Ευρώπης για τους ευγενείς σκοπούς τους και αφαίρεσε το τελευταίο προσωπείο από το καθεστώς της εγκληματικής βίας.

Ας υπερασπιστούμε όλοι τη δημοκρατία! Όταν οι άνθρωποι αυξάνονται, η τυραννία πέφτει! Η ελευθερία κερδίζεται και δεν παραχωρείται!», κατέληξε o Meta.

ibna.gr

Κοινοποίηση

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ

Live Stream

Coming Soon