Η αλβανική αστυνομία κατέσχεσε οπλοστάσιο όπλων, πυρομαχικών και θωρακισμένων οχημάτων

Δημοσιεύθηκε: 05/04/2021 12:17 Τελευταία Ενημέρωση: 05/04/2021 12:17 Από: Tachydromos

Σε μια σημαντική αστυνομική επιχείρηση στην οποία συμμετείχαν οι Ειδικές Δυνάμεις της Ρενέα και τη Μονάδα Ταχείας Παρέμβασης, η Αλβανική αστυνομία κατέσχεσε ένα ολόκληρο οπλοστάσιο όπλων, πυρομαχικών, ακόμη και θωρακισμένων οχημάτων.

«Η επιχείρηση ‘Kompleks ολοκληρώθηκε, στην οποία ανακαλύφθηκαν και χτυπήθηκαν 18 εγκληματικές βάσεις, οι οποίες χρησιμοποιήθηκαν για τροποποίηση, αποθήκευση και πώληση πολεμικών όπλων και πυρομαχικών. Ένα οπλοστάσιο διαφόρων τύπων όπλων, υπερσύγχρονα όπλα ελεύθερων σκοπευτών, αντιαρματικές χειροβομβίδες, Καλάσνικοφ, πιστόλια, σιγαστήρες, ραδιόφωνα αστυνομίας και στρατού, θερμικά οπτικά για ελεύθερους σκοπευτές, διάφορα μέρη για τροποποίηση όπλων και μεγάλες ποσότητες πυρομαχικών, 7 οχήματα, από τα οποία κατασχέθηκαν και 2 θωρακισμένα, δήλωσε ο Διευθυντής της Αστυνομίας των Τιράνων, Rebani Jaupi.

Πρόσθεσε ότι στην επιχείρηση, η οποία πραγματοποιήθηκε σε διάφορα μέρη της χώρας, συνελήφθησαν πέντε άτομα, ενώ εντάλματα σύλληψης θα εκδοθούν για δύο, οι οποίοι σύμφωνα με τις πληροφορίες, εγκατέλειψαν την Αλβανία πριν από μια εβδομάδα.

https://www.echedoros-a.gr/

Κοινοποίηση

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ

Live Stream

Coming Soon