Ο ύπουλος πόλεμος κατά του Προέδρου του ΚΕΑΔ

Δημοσιεύθηκε: 04/05/2021 12:51 Τελευταία Ενημέρωση: 05/05/2021 14:47 Από: Tachydromos

Από αμφότερα τα μεγάλα πολιτικά κόμματα πολεμήθηκε ο Πρόεδρος της Ένωσης για Ανθρώπινα Δικαιώματα – ΚΕΑΔ, κ. Βαγγέλης Ντούλες κατά την προεκλογική περίοδο καθώς είχε κατέλθει με το συνασπισμό της αντιπολίτευσης στην Εκλογική Περιφέρεια των Τιράνων.

Η αναφορά εκ των υστέρων έστω έχει τη σημασία της αφενός διότι αποτελεί απόδειξη των αντιλήψεων που επικρατούν στην πολιτική τάξη της Αλβανίας για τη δυνατότητα αυτόνομης έκφρασης της ΕΕΜ και αφετέρου διότι συνεχίζεται και μετά τις εκλογές με την ίδια ένταση και δολιότητα ο πόλεμος στο πρόσωπο του κ. Ντούλε.

Πέραν των άλλων βέβαια αποδεικνύει και το πόσο διαχρονικά έχει ενοχλήσει ο λόγος του Προέδρου του ΚΕΑΔ ειδικά σε ότι αφορά την προάσπιση των δίκαιων του Βορειοηπειρωτικού Ελληνισμού και την προαγωγή του αγώνα που δίνει μέσω της ΔΕΕΕΜ για βελτίωση της θέσης του.

Καθόλου τυχαίο εξ άλλου ότι για ακόμη μια φορά ότι για τα Τίρανα υπάρχουν καλοί και προτιμητέοι πολιτικοί ελληνικής καταγωγής και το αντίθετο οι μη συμβιβασμένοι. Και με τους γνωστούς τρόπους χειραγώγησης και προπαγάνδας επιδιώκουν να μειώσουν μέσω αυτών την διεκδικητική πολιτική και να οδηγήσουν στην υποταγή.

Δεν είναι απλά πόλεμος λάσπης αυτός που έγινε στα Τίρανα. Είναι απόδειξη της έλλειψης ανοχής και διαλλακτικότητας σε ότι αφορά στην Εθνική Ελληνική Μειονότητα. Κανονικά η ΔΕΕΕΜ ΟΜΟΝΟΙΑ καταγγέλλοντας την κατάσταση πρέπει να απαιτήσει και την απαραίτητη προστασία.

Από πλευράς του κυβερνητικού Σοσιαλιστικού Κόμματος όπως όλα δείχνουν διακινήθηκε υλικό σε μορφή αφίσας που καλούσε τους πολίτες των Τιράνων να μην ψηφίσουν το Βαγγέλη Ντούλε διότι αγωνίζεται για την απόσχιση των νοτίων εδαφών της αλβανικής επικράτειας εις όφελος της Ελλάδας!!!

Εξ άλλου ηθοποιός- ας τον κάνει η μάνα – με ιδιαίτερη κοινωνική επιρροή λόγω της επιθεώρησης που εβδομαδιαίως προβάλεται από το μεγαλύτερο τηλεοπτικό δίκτυο της χώρας – Φλoριάν Μπίναϊ, στο παρά πέντε πριν ανοίξουν οι κάλπες προέβη σε ανάρτηση στο λογαριασμό του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όπου καλούσε τους ψηφοφόρους να αποφύγουν το σταυρό στο Βαγγέλη Ντούλε διότι είναι κατά των αλβανικών συμφερόντων!!!

Ωστόσο όμως ανάλογου περιεχομένου και προκλητικότητας είναι βίντεο – αφίσα που ανάρτησαν μέσα από δομές του Δημοκρατικού Κόμματος στην Περιφέρεια Τιράνων. Κίτρινη και αρνητική προπαγάνδα με αποσπασματικές φωτογραφικές στιγμές από εκδηλώσεις στις οποίες μετείχε ο Βαγγέλης Ντούλες. Και την ίδια έκκληση ότι εάν του δώσετε σταυρό στην ουσία επικροτείται την ελληνική διείσδυση και τις διεκδικήσεις του Βορειοηπειρωτικού Ελληνισμού!!!

Η επιθετικότητα αυτό από πλευράς των δομών του Δημοκρατικού Κόμματος συνεχίζεται και μετεκλογικά. Υπάρχει μάλιστα κίνημα που πιέζει ώστε να υποχρεώσει ο Πρόεδρος του ΔΚ σε παραίτηση το Ντούλε- δεν έφερε πολλούς ψήφους πράγμα το οποίο είχαν επιδιώξει μεθοδικά όπως περιγράφηκε πιο πάνω-και να πάρει τη θέση του δημοσιογράφος πρωινής εκπομπής του ίδιου τηλεοπτικού καναλιού ( πρόκειται για το γνωστό Top Channel).

Και όταν όλα τούτα γίνονται δημόσια είναι εύκολο να αντιληφθεί κανείς τι έχει γίνει σε κατ ιδίαν συναντήσεις καθώς και στις κλειστές ομάδες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης…

Κοινοποίηση

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ

Live Stream

Coming Soon