Όταν το Κόμμα συνδράμει την Κυβέρνηση

Δημοσιεύθηκε: 21/09/2021 14:36 Τελευταία Ενημέρωση: 22/09/2021 14:10 Από: Tachydromos

Όλο εκπλήξεις επιφυλάσσει το μοντέλο διακυβέρνησης του κ. Έντι Ράμα.

Η τρίτη του θητεία – στην έναρξη της - μάλιστα πλην των άλλων κέντρισαν το ενδιαφέρον των ΜΜΕ σε ότι αφορά στο αυτοκίνητο με το οποίο προσήλθε στο Προεδρικό Μέγαρο για την ορκωμοσία.

Δεν ήταν πια το προκλητικών προδιαγραφών “Lincoln”

Για να μην υπάρξουν απογοητεύσεις: εξ ίσου πολυτελές και επίσης Αμερικανικής μάρκας.

Ο Πρωθυπουργός της Αλβανίας – 4 200 Δολάρια ΑΕΠ/κεφαλή –μετακινείται με ένα πανάκριβο “GMC” που τα ΜΜΕ αναφερόμενα σε αξιόπιστες πηγές και εκτιμήσεις γράφουν ότι με τις ειδικές εσωτερικές διακοσμήσεις και άλλες ανέσεις στοιχίζει πλέον των 400 000 Δολαρίων.

Η πινακίδα του ΑΒ 464 DZ.

Το Γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού διαβεβαίωσε ότι δεν διαθέτει ειδικών προδιαγραφών επιπλέον ασφάλεια.

Στην καυτή ωστόσο ερώτηση περί της ιδιοκτησίας του αυτοκινήτου αυτού δεδομένου ότι δεν υφίσταται μια τυπική διαδικασία δημοσίου διαγωνισμού προμήθειας από πλευράς του Υπουργικού Συμβουλίου, η απάντηση είναι η πλέον απίθανη για τους ασχολούμενους με τα του δημοσίου βίου:

Το αυτοκίνητο το παρέχει το Σοσιαλιστικό Κόμμα προς εξυπηρέτηση αναγκών του Πρωθυπουργού της χώρας…

Όχι δα για όσους θα νόμιζαν ότι συνήθως συμβαίνει η κυβέρνηση να λειτουργεί μονομερώς και παραβατικά εις όφελος του κυβερνώντος κόμματος!!!

Το Κόμμα θέλει να έχει σε συνθήκες ανέσεως τον Πρόεδρο του – τυγχάνει να είναι και Πρωθυπουργός – γι αυτό έχει συνάψει συμβόλαιο ενοικίασης με ιδιωτική επιχείρηση εισαγωγής, εμπορίας και ενοικίασης αυτοκινήτων.

Έτσι έχει το πράγμα για να μην σκανδαλίζονται οι πολίτες ότι κάτι τρέχει. Ο Πρωθυπουργός συνεχίζει να είναι προσηλωμένος σε πρακτικές απολύτου διαφάνειας και διακρίνεται για τη λιτότητα του βίου του.

Ως Πρόεδρος όμως του Κόμματος έχει κάποιες παρεκτροπές …

Κοινοποίηση

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ

Live Stream

Coming Soon