Δεν αλλάζουν τα περιοριστικά μέτρα για τον περιορισμό διασποράς του κορωνοϊού

Δημοσιεύθηκε: 13/01/2022 13:47 Τελευταία Ενημέρωση: 13/01/2022 13:47 Από: Tachydromos

Η Επιτροπή Τεχνικών Εμπειρογνωμόνων αποφάσισε στη σημερινή της συνεδρίαση να αφήσει σε ισχύ τα υφιστάμενα μέτρα κατά του κορωνοϊού.

Η Πρόεδρος της Τεχνικής Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων, Mira Rakacolli, δήλωσε σήμερα: «Η Επιτροπή πιστεύει ότι τα περιοριστικά μέτρα που υπάρχουν σήμερα είναι σύμφωνα με τις επιδημιολογικές εξελίξεις στη χώρα. «Σε αυτό το σημείο δεν θα υπάρξει καμία αλλαγή στην πολιτική».

Η Rakacolli απηύθυνε έκκληση στους πολίτες να εφαρμόσουν με συνέπεια τα μέτρα που έχουν θεσπιστεί και να εμφανιστούν μπροστά στα κέντρα εμβολιασμού για να προστατέψουν τον εαυτό τους και την κοινότητα γύρω τους.

«Η επιτροπή συμβουλεύει τη συνεπή εφαρμογή των μέτρων, την εμφάνιση στα εμβολιαστικά κέντρα των ανεμβολίαστων, προκειμένου να προστατευτούμε από σοβαρές μορφές του ιού και θανάτους. Κρατήστε τη μάσκα όπου συνιστάται και τηρείστε τη σωματική απόσταση. «Η Επιτροπή Εμπειρογνωμόνων θα συνεχίσει να παρακολουθεί καθημερινά τη δυναμική της επιδημιολογικής κατάστασης στη χώρα με μεγάλη ευθύνη, την ταχύτητα αλλαγής της και τα μέτρα θα είναι πάντα σύμφωνα με αυτή την επιδημιολογική κατάσταση και τις συστάσεις», κατέληξε η κ. Rakacolli.

rtsh.al

Κοινοποίηση

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ

Live Stream

Coming Soon